top of page

interior design

RUMSTATION

Rumstation er passioneret specialist i specialinventar og arbejder tæt sammen med dygtige producenter

for at forme æstetiske og funktionelle løsninger, med en lang levetid hvad enten det er i private boliger, hospitaler, skoler, arbejdspladser eller udstillingsrum.

Se referencer fra tidligere ansættelser.

Vi laver indretning, møbeldesign og design af specialinventar.

Sidetable er designet af Rumstation og produceres og håndlaves af Morewood Møbelsnedkeri i natur eg, røget eg, bambus og i en lakeret udgave i udvalgte farver.

Sidetable kan bruges sammen eller hver for sig, som sofaborde eller sideborde i venteværelset, til en god lænestol eller ved sengen.

Bordet kan bestilles via Morewood møbelsnedkeri.

Vi tegner tilbygninger, ombygninger og omdisponeringer af private hjem eller særlige steder som her i Søndenbro Mølle på Sydlangeland, der gennemgår en gennemgribende renovering af hele stueplanet.

Den 100 år gamle hollandske melmølle vises respekt ved at tilføje naturlige materialer der forskønner det ottekantede møllerum og fremhæver den smukke gamle konstruktion.

Sansninger forbinder os til verden og farverne forbinder os til naturen.

Farver er besværlige og vælges ofte fra af den grund. De ændres med lyset, de er flygtige. Derfor kræver det viden og erfaring at arbejde med farver i rum. Udgangspunktet for mit arbejde er altid at afklare hvad man vil opnå med farven - hvordan den skal virke - hvilken funktion farven skal have i den specifikke kontekst. Skal den gøre rummet større, berolige, anvise retninger, give varme eller definere rum? 

.

bottom of page